Sponzorstva

Posebno pozornost namenjamo sponzorstvu ter posredujemo in iščemo najprimernejša partnerska sodelovanja. Spodaj najdete nekaj aktualnih priložnosti za oplemenitenje vaših sponzorskih sredstev:

New Swing Quartet

Povezava na predstavitveni dokument >> Predstavitev NewSwingQuartet.PDF
New Swing Quartet je v svojem večletnem delovanju s sodobnim slogom, zakoreninjenim v izročilu črnskih gospel kvartetov, prepričal tudi najzahtevnejše občinstvo. Ustanovljen leta 1968, je kvartet dosegel svetoven sloves in status ene najboljših gospel skupin. Njegova bogata diskografija obsega 46 izdaj na različnih nosilcih zvoka. Gostoval je že malodane po vsem svetu, odigral več kot 200 koncertov po evropskih in azijskih državah, izvedel številna gostovanja v cerkvah in dvoranah ameriškega juga ZDA ter redne turneje po zahodni Evropi. Delo kvarteta krasijo tudi mnoge nagrade in priznanja tako doma kot v tujini.

Dance Amore

Povezava na predstavitveni dokument >> Predstavitev DanceAmore.PDF
Glamurozni plesni šov, ki s priznanimi slovenskimi plesalci na odru pričara pristno vzdušje ulic New Yorka. Mesto preporoda in grandioznih priložnosti bodo v predstavi poustvarili od razgibane scenografske podobe, preko glamuroznih kostumov, do ubranih plesnih korakov ter koreografij originalne plesne zasedbe. Žarometi zažarijo, ulice se prebudijo in zgodbe plesnih junakov oživijo skupaj z njimi. Dogajalna kulisa je postavljena na obrobje Brooklyna leta 1947 in prikazuje 24 ur, prepletenih s plesnimi zgodbami iz soseščine, polne nočnih barov, utripajočih luči in glasnih ritmov. V vrelišču ustvarjalnega talenta se srečujejo posamezniki iz raznolikih okolij, se spopadajo s številnimi izzivi, ki tvorijo vrtinec emocij in spletajo plesno pripoved.

Trip to Las Vegas

Povezava na predstavitveni dokument >> Predstavitev TriptoLasVegas.PDF
Vstopite v oslepljujoč svet bleščečega Las Vegasa in se prepustite vznemirljivima vokaloma dveh najbolj prepoznavnih in najboljših slovenskih glasbenikov. Skoraj 50-letne glasbene izkušnje Ota Pestnerja in izkušena svežina Omarja Naberja se bosta v intimnem vzdušju lasvegaške igralnice in ob spremljavi vrhunskega klaviaturista združili v prepletajoče se harmonije jazza, bluesa, soula, rocka in swinga. Pripravite se na glasbeno poslastico, začinjeno z melodijami glasbenih legend Franka Sinatre, Raya Charlesa, Elvisa Presleya in drugih.

Omar Naber

Povezava na predstavitveni dokument >> Predstavitev OmarNaber.PDF

Omar Naber je širšo medijsko prepoznavnost dosegel konec leta 2004 z zmago na Bitki talentov v oddaji Spet doma, ki jo je vodil Mario Galunič. Leta 2005 je zmagal na EMI in istega leta zastopal Slovenijo na izboru za Pesem Evrovizije v Kijevu v Ukrajini z avtorsko skladbo “Stop” in v polfinalu dosegel 11. mesto, kar je najvišja uvrstitev za slovenskega moškega izvajalca doslej. Istega leta je izdal tudi prvenec ’Omar’, s katerega je nanizal kar sedem hitov, katerih večinski avtor je sam: ‘Vse, kar si želiš’, ‘Krasen dan’, ’Stop’, ’Polje tvojih sanj’, ’Skrivaj sanjava’, ’Omar ti teslo’ in ‘Ves tvoj svet’. Tega leta je bil tudi najbolj predvajan avtor v Sloveniji. Slovenijo je zastopal tudi na Pesmi Evrovizije leta 2017 s pesmijo »On My Way«. Omar Naber je kot zelo vsestranski izvajalec nanizal veliko nastopov tudi v tujini; na Hrvaškem, v Bosni, Avstriji, Luksemburgu, na Portugalskem, v Ukrajini, Rusiji, Veliki Britaniji in na Irskem.

Vas zanima več? Pridite k nam na kavo!

    Oglasite se nam lahko tudi preko hitrega obrazca: