Pokal Vitranc – VIP doživetja

Ker želimo, da Vam 59. Pokal Vitranc ostane v spominu kot neponovljiva izkušnja, smo kot nadgradnjo VIP vstopnice oblikovali tudi posebna VIP doživetja.

Razvajajte sebe, vaše prijatelje, poslovne partnerje v vrhunskem ambientu, izrednem razgledu ter ob izbranih okusih kulinaričnih mojstrov.

Poleg redne VIP vstopnice ponujamo prav posebna VIP doživetja:

Ogled smučarske proge za vrhunske smučarje
Vas zanima, kako izgleda proga od blizu? Želite izkusiti, kako se počutijo tekmovalci? Spustite se ob robu tekmovalne proge znotraj varovalne ograje v družbi znanega nekdanjega reprezentanta.

Ogled zakulisja Pokala Vitranc na prizorišču
Želite biti del zakulisnega dogajanja 59. Pokala Vitranc? Udeležite se vodenega ogleda po zakulisju Pokala Vitranc v času med prvim in drugim tekom. Vzdušje v podkorenski ciljni areni boste lahko izkusili iz prve roke – oglejte si TV produkcijo, merjenje časov, obdelavo podatkov, komentatorske kabine, medijski center in spoznajte dinamično dogajanje v zakulisju tekmovanja.

Ogled postavljanja veleslalomske tekmovalne proge
Ste se kdaj spraševali, kako izgleda postavljanje tekmovalne proge? V spremstvu znanega slovenskega smučarja si lahko ogledate postavljanje veleslalomske proge 59. Pokala Vitranc. Bodite med prvimi, ki bodo veleslalomsko progo videli v živo.

Ogled tekmovanja s trenerske tribune ob tekmovalni progi
Oglejte si veleslalomsko preizkušnjo iz prve vrste! Zagotovite si mesto na trenerski tribuni ob tekmovalni progi in občutite vse emocije trenerjev najboljših smučarjev sveta od blizu.

Preverite celotno VIP ponudbo v priloženi datoteki:

Za vse informacije in naročila VIP vstopnic in aranžmajev se obrnite na naš kontakt:

Agencija GIG / mail: info@gig.si

Vitranška strmina bo 14. in 15. marca 2020 že 59. leto zapored gostila tradicionalni Pokal Vitranc. Najboljši smučarji sveta se bodo v boju za najboljšo uvrstitev spustili po eni izmed najzahtevnejših prog svetovnega pokala. V ciljni areni bodo za napeto vzdušje poskrbeli številni navijači, ki v Podkoren pripotujejo iz različnih slovenskih in tujih krajev. Športni navdušenci si bodo lahko ogledali vrhunske predstave najboljših svetovnih smučarjev in doživeli nepozabno navijaško vzdušje ob ciljni ravnini vitranške strmine.

Za stopničke potrebna podpora najboljših navijačev na svetu – Pokal Vitranc 2020

Kranjska Gora bo ponovno zasijala v barvah slovenske zastave. Letošnji 59.Pokal Vitranc ponuja smučarski spektakel na vitranški strmini in razburljive tekme za svetovni pokal v alpskem smučanju. Tradicionalno tekmovanje, ki poteka že od leta 1961, se bo letos že 59-ič zgodilo na vrhuncu smučarske sezone, ko si bomo lahko ogledali izjemne predstave na vitranški strmini v alpskem smučanju za moške. Na dvodnevni prireditvi se bodo smučarji pomerili v dveh tehničnih disciplinah, v soboto v veleslalomu in v nedeljo v slalomu.

Vstopnice ŽE NA VOLJO na vseh prodajnih mestih Eventim in Petrol ter v spletni prodaji na: http://bit.ly/59PokalVitranc

Vas zanima več? Pridite k nam na kavo!

    Oglasite se nam lahko tudi preko hitrega obrazca:


    Read Also